Arth1987 Napisano 24 Sierpnia 2022 Napisano 24 Sierpnia 2022 Witam, urwała mi się linka w przednim hamulcu. Zamówiłem nową linkę a śrubę z podkładką dokręciłem żeby się trzymała do czasu aż nie zamontuję nowej linki. Po 2 dniach okazało się, że śrubka z podkładką magicznie odpadły O_o Szukam na necie i totalnie nic takiego nie widzę. Wiecie może czy ta śrubka jakoś specjalnie się nazywa? Śruba mocująca i podkładka z uchwytem? Może w serwisach rowerowych mnie poratują jak nie uda się nigdzie w sieci tego ustrojstwa znaleźć... Śrubka z podkładką które mi odpadły zaznaczyłem na czerwono na zdjęciu. Cytuj
zekker Napisano 25 Sierpnia 2022 Napisano 25 Sierpnia 2022 Przejdź się do znajomego serwisu rowerowego i zapytaj się czy nie mają takich np. ze zdemontowanych hamulców do utylizacji. Cytuj
Arth1987 Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Napisano 25 Sierpnia 2022 Dzisiaj jadę do 3 serwisów i zobaczę czy coś znajdą w magazynach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi