render Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Dzień dobry, posiadam zamontowaną z przodu lamkę led z podtrzymaniem "Busch Müller Lumotec N Plus". Od jakiegoś czasu nie dział mi podtrzymanie (dioda led nie świeci), żarówka halogenowa świeci normalnie. Może ktoś miał podobny problem i mógł by podpowiedzieć co to może być. Próbowałem dostać się do środka, lecz nie wiem jak tą część z wyłącznikiem rozłożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Jeśli nie jest już na gwarancji. Przyczyną może być kondensator który nie trzyma pojemności. Od tego bym zaczął, potem wyłącznik który w zasadzie można sprawdzić w banalny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Lampka na gwarancji nie jest. Wyłącznik działa gdyż załącza i wyłącza oświetlenie przód / tył. Ja też podejrzewam kondensator tylko nie wiem jak dostać się do środka . Odbłyśnik z żarówką zdejmuję i co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.