kello Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Mam ramę GT Grade ze sztywna osia 12x142 X-12. Chciałbym ja podłączyć do trenazera Tacx Vortex Smart. Oryginalnie jest tam mocowanie pod szybkozamykacz osi 9mm. Czy adapter Tacx T1709 to będzie dobry wybór? Czy raczej inny adapter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Mam adapter pod taką oś taki jaki poniżej. https://www.kurtkinetic.com/thru-axles-products/traxle-fine-xl-t-2120 Jak jesteś zainteresowany to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Ja kupiłem pręt gwintowany hartowany M5 (chyba) i szybkozamykacz. Przekładasz pręt przez oś, na to nakrętki od szybkozamykacza i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi