Molekpl Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Potrzebuję manetkę 10rz. Klamka jest Alfine pod i spec b. Zastanawiam sie czy sie pchać w manetke i spec b których tez jest malo na rynku czy kupic cos na obejmę bez monitorka żeby została jakaś regulacja. Z tego co się orientuję jest tylko zee 640 na obejmę bez monitorka. Doradzicie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 deore 10s na obejme? SL-M4100-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Niby na stronie shimano jest bez monitorka, ale w sklepach nie idzie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Na bikester masz EDIT: jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 fakt, mało bez wskaźnika https://www.bike24.com/p2649228.html ale ma ciut węższą obejmę niż zee/saint więc pozwoli na te ~3-4mm więcej regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Dzięki za fatygę ale z przesyłką 38euro to odpada, zee kosztuje 110zł, SL-M780 pod i spec B na allegro 128. Ogólnie to te i spec B to jest coś warte czy raczej badziew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 "Ogólnie to te i spec B to jest coś warte czy raczej badziew?" Hm, a co ma tu być warte... system montażu jak każdy inny. Głupie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Pytanie może głupie, grunt, że dostałem od Ciebie bardzo mądrą odpowiedź - dziękuję ! Rozkminiłem, że w 4100 manetce jest monitorek ale ten monitorek jest od doły a nie od góry więc chyba przeszkadzać nie będzie. Zamówię, zobaczymy - obecnie najtańsza opcja 75zł z linką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Jakby ktos szukał to akurat świetna cena. https://allegro.pl/oferta/manetka-shimano-deore-xt-sl-m780-i-spec-10-s-prawa-11735309175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Ale to chyba ispec A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem, nie znam się, patrzyłem tylko w katalog shimano i tam nie ma manetki m780 z innym mocowaniem niż i spec b i na obejmę. Zamówiłem, przyjdzie nie pasująca to odeślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Ispec A nigdy nie miałem ale jak szukałem dla siebie to po zdjęciach z dokumentacji założyłem, że te haczykiem/Dzióbkiem to ispec a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłębiłem się w temat i chyba masz rację jeśli na zdjęciu jest faktycznie ta manetka to z dzyndzlem nie podpasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.