Neuroniasty Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Hej. Planuję kupić hamak na moje wypady rowerowe. Hamak z tarpem wydaje się lepszą lżejszą opcją niż namiot. Stosuje z Was ktoś takie rozwiązanie? Można kupić hamak lekki ale mnie bardziej interesuje hamak z moskitierą. Może trochę więcej waży ale spokój z komarami. Ma ktoś doświadczenia z takim hamakiem? hamak ursa ? Jakie wy stosujecie hamaki o ile stosujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Ja korzystam z https://lesnyludzik.pl/produkt/hamak-kolombo-moskito-khaki/ i robi robotę. Wieszam sobie na kierownicy i zapinam 2 trokami. Kosztuje śmieszne pieniądze za to co oferuje, ale realizacja trwała miesiąc chyba mieli natłok zamówień nie wiem jak teraz. Edit: Jeśli będziesz kupował u leśnego ludzika to masz kod na 10% rabatu: leśniludzie chyba jeszcze działa. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neuroniasty Napisano 27 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Może faktycznie nie rzucać się na najwyższą półkę, jeżeli mówisz że sprawdza się, to chyba się na niego zdecyduje. Faktycznie czas oczekiwania długi. Rozmawiałem z Leśnymi Ludżmi i dadzą mi rabat na niego. Biorę ten. https://lesniludzie.pl/produkt/hamak-kolombo-lesny-ludzik/ tylko zastanawiam się nad długością mam 183 i z tego co czytam lepiej kupić dłuższy hamak. A warto dokupić te linki w najdroższej wersji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2022 Powiem tak ja przy wzroście 182 cm wziąłem 300 i miejsca jest aż nadmiar żeby się rozłożyć na ukos, ale słyszałem też opinie że powyżej 180cm warto brać już dłuższy. (szczególnie jeśli zamierzasz w nim spać) Jeśli przez "linki" masz na myśli tą zawieś dynema to nie mam pojęcia, nigdy z tego nie korzystałem to chyba służy do regulacji położenia hamaka. A z tych "normalnych" zawieszeń to polecam jednak taśmy nośne zamiast linek bo nie niszczą tak kory drzew jak linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neuroniasty Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Dziękuje Ci za profesjonalną pomoc i poradę. Złożyłem zamówienie. Jak dojdzie dam znać jak tam hamak i obsługa sklepu. Dzięki wielkie za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wypadyrowerem Napisano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 Hej Ja korzystam z Hamaka Draka od Lesovika, dla mnie nie ma lepszego. Kupiłem w tym sklepie https://sklep-survivalowy.pl/ szybka i darmowa wysyłka od 250zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi