Skocz do zawartości

[Szosa] Sprzęt do 1500zl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim, 

jako, że jestem kompletnym laikiem w świecie rowerów i kolarstwa to postanowiłem zapytać o poradę ekspertów. Poszukuje szosy do 1500zł. Aktualnie mam 180cm wzrostu i 88kg wagi. 
P.S Będę dozgonnie wdzięczny za wszelakie porady i pomoc. 

Zapomniałem dodać, ze interesuje mnie sprzęt z drugiej ręki bardziej jak te z galerii 

Napisano
Cytat

Zapomniałem dodać, ze interesuje mnie sprzęt z drugiej ręki bardziej jak te z galerii 

Biorąc pod uwagę budżet to raczej z piątej ręki😁

A tak na serio za 1500 nie ma z czym szaleć w temacie szosy. Kupisz około 10 letni model, który lata świetności ma już za sobą. Oczywiście jeździć się na takim da ale warto rozważyć dorzucenie kilku stów, za ~2000-2200 da się już kupić coś co będzie miało wszystkie współczesne standardy i wyposażone w osprzęt, który jest nadal montowany w fabrycznie nowych rowerach. np. https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosowy-kross-vento-2-0-CID767-IDQgmod.html

Napisano
Cytat

Oczywiście jeździć się na takim da ale warto rozważyć dorzucenie kilku stów, za ~2000-2200 da się już kupić coś co będzie miało wszystkie współczesne standardy i wyposażone w osprzęt, który jest nadal montowany w fabrycznie nowych rowerach.

1500 kwestia umowna ale tak jak wspomniałeś jest to już jakaś trafna uwaga dla mnie przy szukaniu roweru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...