chudzinki Napisano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Korzysta ktoś z takiej kombinacji? Niby na stronie producenta jest rekomendowana, ale na innych stronach mało kto o niej wspomina. Dopytuję, bo mam zagwozdkę... Kamerka pokazuje, że nagrywa, a czasami połowa nie zostaje zapisana... 😒 Z jakich innych korzystacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Na początku korzystałem z SanDisk Extreme, ale zdarzało się dość często, że kamera się wieszała i była też masa plików z błędem, które niby GoPro naprawiało, ale i tak one były bezużyteczne. Zmieniłem karty na SanDisk Extreme Pro i teraz takich problemów nie ma. W moim przypadku to GP9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 @chudzinki Karta kupowana z pewnego źródła? Miałem takie numery z EVO od jednego ze sprzedawców ( niby legitnych ), a na drugiej używanej od dawna, kupionej u dystrybutora Samsunga już ich nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Ta https://allegro.pl/oferta/karta-pamieci-256gb-microsd-samsung-evo-plus-2021-11350725866 - sprzedawca niby pewny... Zastanawiam się czy kupić inną czy reklamować kamerkę, bo objawy dość dziwne 🤔. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 W życiu nie kupiłbym produktu często podrabianego od jakiegoś Gienka... Tym bardziej, że w X-kom jest 10 zł tańsza. Fakt objawy dziwne, stawiam na podróbę. Nie masz gdzieś od kogoś wysupłać innej 256GB Evo plus do sprawdzenia? Wtedy wykluczysz kartę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 O tym to pomyślałem na początku 🙂. Nie mam... Karta błędów nie ma, ale prędkość zapisu to 50 MB/s. To chyba mało... Chyba nie pozostaje nic innego niż zainwestować w inną 😐. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Jeżeli jednak okaże się, że winna jest kamerka to ja się "załamię", a córka się ucieszy, bo będzie miała Samsunga, jako kolejną kartę, do lustrzanki 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłosiłem reklamację kamery... Na Sandisku wyskakuje ciągle błąd karty (nie pomaga żadne formatowanie), a po włożeniu z powrotem Samsunga, że karta zajęta... A miałem kupić DJI Osmo Action 😏. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Jestem w szoku pozytywnym rzecz jasna 😉. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.