Skocz do zawartości

[Kamera] GoPro 8 + karta Samsung Evo Plus biała

chudzinki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Korzysta ktoś z takiej kombinacji? 

Niby na stronie producenta jest rekomendowana, ale na innych stronach mało kto o niej wspomina. 

Dopytuję, bo mam zagwozdkę... Kamerka pokazuje, że nagrywa, a czasami połowa nie zostaje zapisana... 😒

Z jakich innych korzystacie? 

Napisano

Na początku korzystałem z SanDisk Extreme, ale zdarzało się dość często, że kamera się wieszała i była też masa plików z błędem, które niby GoPro naprawiało, ale i tak one były bezużyteczne.

Zmieniłem karty na SanDisk Extreme Pro i teraz takich problemów nie ma. W moim przypadku to GP9. 

Napisano

@chudzinki Karta kupowana z pewnego źródła? Miałem takie numery z EVO od jednego ze sprzedawców ( niby legitnych ), a na drugiej używanej od dawna, kupionej u dystrybutora Samsunga już ich nie było.

Napisano

W życiu nie kupiłbym produktu często podrabianego od jakiegoś Gienka... Tym bardziej, że w X-kom jest 10 zł tańsza.

Fakt objawy dziwne, stawiam na podróbę. Nie masz gdzieś od kogoś wysupłać innej 256GB Evo plus do sprawdzenia? Wtedy wykluczysz kartę.

Napisano

O tym to pomyślałem na początku 🙂. Nie mam... 

Karta błędów nie ma, ale prędkość zapisu to 50 MB/s. To chyba mało... 

Chyba nie pozostaje nic innego niż zainwestować w inną 😐

Napisano

image.png.279c5f5c9f3fb23ac717f9417b06ae0d.png

Jeżeli jednak okaże się, że winna jest kamerka to ja się "załamię", a córka się ucieszy, bo będzie miała Samsunga, jako kolejną kartę,  do lustrzanki 🙂.

Napisano

Zgłosiłem reklamację kamery... Na Sandisku wyskakuje ciągle błąd karty (nie pomaga żadne formatowanie), a po włożeniu z powrotem Samsunga, że karta zajęta...

A miałem kupić DJI Osmo Action 😏.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...