Mod Team Puklus Napisano 19 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Witam. Poszukuję uszkodzonej Klamkomanetki na 11 biegów typu ultegra 8020, 7020, 9120 itd. potrzebuje w sumie tylko membrany z takowej Klamkomanetki stąd potrzebuje prawą w stanie może być nawet zmielona byle membrana była sprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) nie wiem ile to warte ale na olx masz dwie czy trzy sztuki Edytowane 19 Sierpnia 2022 przez slavi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Szukałem ale nie znalazłem, jak masz pod ręką podrzuć link Jedną faktycznie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi