tomiii Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Witajcie, Zamówiłem spodenki rowerowe, z tabelek wyszło że jestem pomiędzy rozmiarami dlatego zamówiłem L i Xl. Szelki w obu są ok, w L jakby wkładka bardziej przylegała a w xl trochę odstaje w pozycji wyprostowanej. Xl trochę się marszczy na nogawce podczas zginania nogi , L nie . Wziąłbym L bo ale producent niby zaleca brać większe. Jakie macie sposoby aby podczas przymierzania stwierdzić który rozmiar jest właściwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Idę zakładam na doope,i sprawdzam jak się czuje,jeśli nie odpowiada biorę kolejny rozmiar i tak do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 20 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Pytanie czy biegiem czasu spodenki bardzo się rozciągną? Mowa o średniej półce spodenek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 A czy ten L Ciebie w którymś miejscu uciska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Chyba nie, raczej nie czuje dyskomfortu a jedynie ścisłe przyleganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Może komuś pomoże. Wybrałem mniejszy i jest imo git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi