piotrekek Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Siema . Mam problem z przeskakującym łańcuchem na jednym zębie tylko na 6 przełożeniu . Wstawię filmik bo nie wiem jak to dokładnie opisać . Ściągnąć kasetę i coś kombinować ? Wózek prosty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Musi być zadra albo na zębie albo na łańcuchu zaczepia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 To co z tym zrobić ? To jest kaseta 11-28 , a mam stara oryginalna 11-25 . Da radę przełożyć tą jedną zębatkę czy coś z tym zębem kombinować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Wyczyść wypłucz w benzynie, rozbierz ksetę, zobacz jak to wygląda.Czy tam zadzior jest, czy kamień między zebatkami siedzi. Znajdź co go podnosi i to poprostu zeszlifuj szlifierką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.