PawelW84 Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Cześć Powiedzcie mi jak wydłużyć łańcuch Sram Eagle. Muszę dołożyć kilka ogniw. Czy można dostać gdzieś do niego piny tak jak do Shimano czy pozostaje jedynie spinka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Jeśli masz ogniwa, które pozostały że skracania to przy odrobinie wprawy zakujesz łańcuch przy pomocy oryginalnych pinów. Dokupić dodatkowych nie ma opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Mam i właśnie tak zamierzałem zrobić. Miałem jednak nadzieję że gdzieś taki pin idzie dokupić nowy, nie wychechłany 😕 Według mnie dwa power locki to nie rozwiązanie, szczególnie praktycznie obok siebie bo idzie o 2 ogniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Poza względem wizualnym nie ma to znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Niby tak ale wizualnie mi nie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 A co się stało, że trzeba prolongować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Miałem problemy z regulacją tylnej przerzutki i w akcie desperacji posunąłem się do skrócenia łańcucha o 2 ogniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.