Entoony Napisano 15 Sierpnia 2022 Napisano 15 Sierpnia 2022 Cześć jeśli zły dział, proszę o przeniesienie. Trochę głupie pytanie, ale wole być pewny. Kupiłem rower Indiana z mediaexpert, wziąłem dodatkową gwarancję oraz przeglądy i teraz mam pytanie, czy ja mogę samemu regulować kierownicę, czy stracę gwarancję? Może zależy to od gwarancji jaką wziąłem?
Mod Team sznib Napisano 16 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 16 Sierpnia 2022 Regulacja kierownicy na pewno nie spowoduje utraty gwarancji, ale te przedłużone gwarancje z ME to pic na wodę.
Artur85 Napisano 16 Sierpnia 2022 Napisano 16 Sierpnia 2022 Cytat ale te przedłużone gwarancje z ME to pic na wodę. Przede wszystkim trzeba zacząć od tego, że to nie jest przedłużona gwarancja tylko ubezpieczenie, a to wiele zmienia Przede wszystkim jak przy każdej polisie ubezpieczeniowej dobrze jest się zapoznać z OWU, wtedy okaże się co to tak naprawdę obejmuje i jakie są warunki. No i w przypadku jakichś usterek, w okresie trwania tego ubezpieczenia obowiązków nie egzekwuje się od sklepu czy producenta tylko firmy ubezpieczeniowej, a jak to z tym bywa chyba każdy wie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.