Miro1970 Napisano 15 Sierpnia 2022 Napisano 15 Sierpnia 2022 Cześć, trzy dni temu wróciłem z wakacji rowerowych po moich ukochanych okolicach suwalskich. Może wrzucę kilka zdjęć, choć to ma mały sens, bo tam gdziekolwiek spojrzeć - to jak w bajce. Siedem lat temu przejechałem całe województwo na wskorś z sakwami, teraz mnie już to nie bawi, mordęga. Teraz wolę robić pętle od miejsca kwaterunku lub parkowania auta. Co ciekawe - rowerzystów tam znikoma ilość, czasem jechaliśmy 30 km żadnego nie spotykając. A są szutry, dobre dla rowerów leśne piaskowo-ubite ścieżki, no i Green Velo. Dla mnie to jest najpiękniejsze miejsce na świecie - Pojezierze Litewskie - po obu stronach granicy. No i wielkie bogactwo kulturalno-historyczne - Pierwsza Rzeczypospolita w pigułce. Przyrodniczo to jest obłęd. Jeździł ktoś po tych terenach i chciałby się podzielić wrażeniami, namiarami na ciekawe miejsca, knajpki, miejscówki, trasy itd.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi