pijok Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Witam, Zamierzam kupić nowy rower, dotychczas korzystam z https://miastorowerow.pl/rowery-gorskie/24916-rower-26-kands-energy-700-m-mtb-t-al-tx-steff-19-czarno-czerwony-mat-2018r-rowery-gorskie-2011219003353.html zakupionego w 2015 roku. Jestem z niego bardzo zadowolony, trochę km razem zrobiliśmy przez te lata xD Szukam na pewno coś na kołach 29, do 2 tysięcy złotych , nie stać mnie na rowery za 4 tysiące, co do ramy to chyba przesiadł bym się na 21 cale, mam 178 cm wzrostu. Zmieniam też rower bo mam w planie jakieś dłuższe trasy powyżej 60km. Nawierzchnia na jakiej się poruszam to w większości asfalt ale zdarza się wjechać w las, jakiś szuter itd. z tego powodu w 2015 kupiłem mtb który ma szerokość opon 1.95. Jeśli chodzi o osprzęt to nie wymagam hamulców tarczowych, v-brake dla mnie jest wystarczające i proste w konserwacji i wymianie. Trochę się rozglądam i im dłużej to robię to jestem coraz bardziej w kropce. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc i porady czym się zainteresować i w co pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.