Tony2022 Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Hey.Witam wszystkich. Wyciągnąłem z piwnicy takiego stalowego, wiekowego rumaka😊 Jeździ się na nim dosyć ciężko "wyprawa na 25-30 km to prawdziwe wyzwanie.W związku z czym zastanawiam się , czy da się go poprawić, zmodernizować trochę, odchudzić😊, czy lepiej kasę, jaką by pochłonął dołożyć do nowego roweru? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Dołóż do nowego. Ja już raz restaurowałam stary rower i gdy podliczyłam wszystko, to miałabym nowy, lżejszy i nowocześniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 To i tak skromnie. Mnie "modernizacja" już 16-to letniego trekkinga kosztowała równowartość szosy na karbonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoms Napisano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2022 Gdyby to była jakaś stal cro mo to warto byłoby się pobawić w jakąś modernizację, ale faktycznie lepiej sprzedać, tym bardziej, że jest zachowany w ładnym stanie i dołożyć do nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi