Tony2022 Napisano 14 Sierpnia 2022 Napisano 14 Sierpnia 2022 Hey.Witam wszystkich. Wyciągnąłem z piwnicy takiego stalowego, wiekowego rumaka😊 Jeździ się na nim dosyć ciężko "wyprawa na 25-30 km to prawdziwe wyzwanie.W związku z czym zastanawiam się , czy da się go poprawić, zmodernizować trochę, odchudzić😊, czy lepiej kasę, jaką by pochłonął dołożyć do nowego roweru? Pozdrawiam Cytuj
Sziva Napisano 14 Sierpnia 2022 Napisano 14 Sierpnia 2022 Dołóż do nowego. Ja już raz restaurowałam stary rower i gdy podliczyłam wszystko, to miałabym nowy, lżejszy i nowocześniejszy. 1 Cytuj
chrismel Napisano 14 Sierpnia 2022 Napisano 14 Sierpnia 2022 To i tak skromnie. Mnie "modernizacja" już 16-to letniego trekkinga kosztowała równowartość szosy na karbonie 1 Cytuj
leoms Napisano 16 Sierpnia 2022 Napisano 16 Sierpnia 2022 Gdyby to była jakaś stal cro mo to warto byłoby się pobawić w jakąś modernizację, ale faktycznie lepiej sprzedać, tym bardziej, że jest zachowany w ładnym stanie i dołożyć do nowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi