kolarzamator Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Witam mam problem z 8 biegową klamko manetką shimano niestety nie mam pojęcia jaki dokładnie jest to model ale mam zdjęcie takiej samej . Podczas ostatniego treningu nagle przestały się zmieniać tylne przerzutki i nie dało się zmienić z jedynki na wyższe zębatki. Po kilometrze linka z pancerzem po prostu wypadła z klamko manetki zakupiłem nową linkę i chcę ją jak najszybciej zmienić jednak na sucho bez linki da się wrzucić max trójkę. Słyszałem ,że można zepsuć klamko manetkę wyjmując linkę od niej nie będąc na najwyższym biegu. Czy pomontażu linki i wyregulowaniu przerzutki dalej może występować ten problem? Jeżeli nie kupię nowej lub nie naprawię tej bedę mógł zmieniać biegi tylko do 3? chciałem dodać ,że moja przerzutka to shimano sora 8 biegowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.