soxiante Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Witam. Dostałem rower na urodziny indiana x-pulser 2.7. Rower ma przejechane 70km i zauważyłem, że cyka mi w przedniej przerzutce tylko na 2. Na 1 i 3 nie cyka. Może to być ta naklejka do regulacji przerzutki? Pojechałem do sklepu gdzie kupiłem rower i oni tam jak to wiadomo nie znają się na rowerach. Ale sprzedawca wziął rower poprzerzucał przerzutki i przestało cykać. Dzisiaj po dróżce rowerowej w mieście jak jeździłem to nie cykało potem wjechałem do lasu i tam wiadomo doły, korzenie i trochę mnie wytelepało ale ogólnie w lesie też jest zrobiony szlak z utwardzoną drogą więc głównie tam jeżdżę ale zbaczam ze szlaku i wjeżdżam głębiej w las. Jak wracałem po ulicy do domu to zaczęło znów cykać. W rowerze są shimano przerzutki ale te najtańsze. Tylnia to chyba altus a przednia to tourney. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.