arwo Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Witam Szukam łańcucha do trenazera Direct Drive. W szosie mam Shimano 105 już trochę wyciągnięty. Pytanie czy iść dalej w Shimano 105 czy może w coś innego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Pytanie kompletnie bez sensu... Nie ma czegoś takiego jak "łańcuch do trenażera". Załóż 11-rzędowy łańcuch pasujący do Twojego napędu, stanu portfela i ewentualnie sympatii do danej marki. Jak chcesz mieć ładny i błyszczący, to kup KMC Gold, jak chcesz kolorowy, pasujący do farby na ścianie czy tapety, to KMC DLC. A jak chcesz działający, to kup KMC X11, Shimano HG601 lub 701 i ciesz się "jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Najtrwalszy ze wzpomnianych bedzie hg701. Jak nie potrzebujesz spinki to w cyklomanii jest jeszcze w rosądnych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Ano jo. Jeśli ma być optymalnie w kategorii cena-trwałość, to HG701. To obecnie mój numero uno na 11 rzędowej kasecie. Jak ma być tanio: KMC X11.93. Unikaj jak ognia Srama PC1110. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachiusz Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 KMC X11EL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 11stki KMC są prawie tak "dobre" jak 12. Szkoda kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachiusz Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Ja na nich robię 10 tys. rocznie, i jeszcze wystarczają na sezon zimowy na trenażerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Kiedyś tyle robiłem na dziesiątkach. Na jedenastkach w tym .el 1/3 tego. Na dwunastkach... 1/12. MTB, napędy 1xN i tylko teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 21 godzin temu, eustachiusz napisał: Ja na nich robię 10 tys. rocznie, i jeszcze wystarczają na sezon zimowy na trenażerze. Ale znaczy się, "na nich" to znaczy na ilu? Bo to liczba mnoga jest, ale niesprecyzowana? Bo ja jak na X11 jeździłem, to 2800km i ponad pół ogniwa dłuższy, czyli śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachiusz Napisano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Na jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.