Fafor Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Cześć, szukam jakiegoś taniego i prostego ale zarazem w miarę dokładnego licznika kadencji i prędkości. Cały zestaw najlepiej bezprzewodowy. Coś polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 iGS10s + 2 czujniki Magene S3+. Przejrzyj sobie też Aliexpress może znajdzie się taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Dzięki. Na shopee nie robiłem zakupów jeszcze. To z chin idzie? Bedę musiał cło zapłacić i czekać miesiąc? Dodatkowe pytanko, czy potrzebuję ten odbiornik iGS10s czy mogę to podłączyć pod telefon? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Dodatkowych opłat z Shopee nie ma (zresztą z Aliexpress również od dłuższego czasu), jak nie robiłeś na Shopee zakupów to jeszcze dostaniesz dobry kupon na 1 zakup. Leci z Chin ok 2 tygodni, możesz też kupić w polsce za 400 ale pisałeś że ma być tanio. 😉 Teoretycznie te czujniki można chyba sparować z telefonem jeśli obsługuje technologię ANT+ potrzebowałbyś jeszcze aplikacji która się połączy z tymi czujnikami i będzie wyświetlać z nich dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Nie mam ANT. Dzięki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Jakbyś zamawiał z Shopee to polecam też skorzystać sobie z cashbacku na Letyshops (link z refem na dyszkę), cashback to będzie chyba coś koło 30-40 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Wspomniany igsport lub bryton 15e lub 15neo. Ja mam brytona 420 z czujnikiem prędkości igsport, paskiem hr z deca i chodzi to super. Bardzo szybko się łączy, nic nie zrywa. Kadencję ciągnę z pomiaru mocy, ale można zainstalować drugi czujnik pod kadencję lub kupić jakiś 2w1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.