Fafor Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Cześć. Mam 178 cm i 80 cm przekroku. Jedyny rozmiar dostępny eskera to L. Wdg producenta mieszczę się w dolnej granicy. Chętnie usłyszę opinie osób co taki rower posiadają czy ten się dla mnie nada i jaką będę miał na nim pozycje. Mniej czy bardziej agresywna. Zawsze w grę wchodzi montaż krótszego mostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinOff Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Przekrok dziwnie mały, ale jeśli dobrze go zmierzyłeś to prawie na pewno będziesz mieć problem z wysokoscią górnej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indianin11 Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Zadałeś już to pytanie w innym wątku. Przeczytaj co ci tam napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Zrobiłem nowy wątek by tytuł zachęcił posiadaczy do wypowiedzenia sie. Jak to dziwnie mały? Z tego co czytałem to chyba w normie? Do tego dojdą mi buty sportowe do biegania a one mają z 3cm. Pytanie co z tą długością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi