Sou3at3r Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Witam tak jak w temacie, zależy mi raczej nad nowym, głównie zamierzam jeździć po asfalcie/leśnych ścieżkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Unibike Prime, solidna rama i koła, da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sou3at3r Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 A rockrider 520 / explore 500 też by się nadawały? Wpadły mi w oko jakoś tak przeglądając wokół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Góral z napędem 1x na asfalt i ścieżki leśne? Średni pomysł. Rower crossowy, jakikolwiek sprawdzi się znacznie lepiej. No i nie wiem jaką wagę użytkownika podaje Decathlon, Unibike to jedna z niewielu firm która ma właśnie 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 @Sou3at3r jak koniecznie chcesz "górala" bo taki typ się podoba i kropka, to kupuj, bo potem będzie mędzenie, że "na forum źle doradzili jakieś crossy, cuda na kiju". A z czasem może przyjdzie rozum, że to nie do tego rower. Jeśli to ma być takie sporadyczne kulanie się wokół komina, to można jeździć na czymkolwiek dowolnie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charlie1986 Napisano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 unibike prime lub czekaj na promocje na unibike flash ewentualnie dołóż troche i wtedy bez promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sou3at3r Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Raczej w tego flasha pojde nie jedna osoba poleca go to czemu nie, myślałem o rockriderze bo jak coś to bym dokupił w przyszłośći tą korbę z x rzędową, dzieki za doradzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.