inferno Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 Witam, mam rower (kolega składał) i chcialbym wymienić w nim rame bo ta mi się już znudziła i stąd moje pytanie lepiej kupić nową rame i włożyć do starego roweru czy sprzedać stary rower i kupić nowy
spidelli Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 A co Ci się znudziło w ramie? Kolor? Bez podania detali typu jaki masz osprzęt trudno o poważną odpowiedź...
TheJW Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 . zostawiam taktyczną kropkę, bo zapowiada się kolejny "interesujący" wątek
kipcior Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 Zdecydowanie inna rama, najlepiej od Wigry 3. Do tego kierownica typu baranek no i oczywiście amortyzator RS Bluto, wraz z kołem 4,8 cala od fatbika.
WaGiant Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 Do takiego zestawu w dzisiejszych czasach nie opłaca się dawać innego napędu jak 1X12 . No , a reszta roweru może zostać .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.