Skocz do zawartości

[4000-5500] Rower trailowy

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sprzedałem Rockhoppera Elite i poszukuję roweru trailowego. Na pewno na sztywnych osiach, skok amortyzatora 130<. Najlepiej koła 29 (na 27,5 nie miałem nigdy okazji jeździć). Rower może być używany, a właściwie to z tym budżetem szukam czegoś raczej lekko używanego. Rama raczej u większości producentów L (mam 183cm wzrostu). 
Amortyzator może nadawać się do wymiany, tylko wtedy wciąż muszę zmieścić się w założonym budżecie. 
Po Specu została mi sztyca regulowana BrandX 150mm i tarcze RT64 z klockami półmetalicznymi. 
Przejrzałem wszystkie NS Eccentric i Dartmoor Primal, które są wystawione. Nie do końca wiem czego dalej szukać. Ustawiłem się w kolejce po Canyon Stoic 2, ale termin dostawy to październik. Chciałbym jednak pojeździć jeszcze w tym sezonie.
Pomożecie?

PS. Jest jeden Primal z ramą 27,5, ale gość zrobił z tego Mullet i totalnie nie wiem co się teraz może dziać z geometrią w tym rowerze, a poza tym wszystko w nim mi odpowiada. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...