nbk Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Cześć, Chciałbym Was zaprosić na moją kolejną wycieczkę. Tym razem na Mazury, do Mikołajek. Życzę miłego oglądania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Mega! Podziwiam i gratuluję! Z ciekawostek - spojrzałem na wykres przewyższeń w tej aktywności na Stravie i bez patrzenia na mapę byłem w stanie powiedzieć, w którym momencie przejeżdżałeś przez moje okolice. Trafiłem bezbłędnie... 😆 Wychodzi na to, że w całym kraju są jakieś górki, tylko nie u mnie. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nbk Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Dziękuję 🙂 Teraz pytanie czy to dobrze czy źle z tymi górkami 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi