Siaja Napisano 5 Sierpnia 2022 Napisano 5 Sierpnia 2022 Dzień dobry Mam w dobrej cenie do kupienia hamulce guide T i chciałbym zapytać czy to dobry wybór? Czy jest to odpowiednik deorw m6120? Cytuj
service.ant Napisano 5 Sierpnia 2022 Napisano 5 Sierpnia 2022 Nie. 4 tłoczkowe deore o których mówisz biją te levele na głowe pod każdym względem. Cytuj
Siaja Napisano 6 Sierpnia 2022 Autor Napisano 6 Sierpnia 2022 Czyli guide T sa słabe i nie warto je kupić? A czy guide G2 są lepsze? Czy lepiej nie pchać się w Srama i iść w Shimano? Cytuj
uzurpator Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 Mam w krosówce. Takie mocne meh. Wymagają bardzo dokładnego odpowietrzenia w stosunku do fabryki. Hamują przyzwoicie, ale zadka nie rwą. Klamka z wytłoczki jest raczej wiotka. No i ergonomia jest mocno dyskusyjna - nie jestem fanem krótkich klamek. Cytuj
service.ant Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Siaja napisał: A czy guide G2 są lepsze? Czy lepiej nie pchać się w Srama i iść w Shimano? Nie pchaj się w żadne sramy, same z nimi problemy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi