szakal5 Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 Wiem że temat może oklepany ale szukałem w google informacji jak naprawić 35 letni rower bez przerzutek (tradycyjny retro). Problem polega na tym, że rower czasami lekko zaczyna przerywać (na 3 kilometry przejechane przerywa raz do 4 razy). Są gdzieś poradniki dla laika ze zdjęciami jak to serwisować / naprawiać. Mogą być strony w innym języku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 https://www.ceneo.pl/28585755 nie sugeruj się rowerem górskim w nazwie, to dobry poradnik na początek. Można też oddać do serwisu, od tego są, i któryś powinien się podjąć. Problem tkwi pewnie w piaście torpedo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakal5 Napisano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 Dziękuję bardzo. O coś takiego mi chodziło. Zapoznam się z lekturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 @szakal5 Są też eBooki za 50 zł. Dzięki @MikeSkywalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 A proszę. Mówią że to biblia serwisowania. Też mam ebooka, choć parę stron leży gdzieś wydrukowanych, coby brudnymi paluchami dotykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 Przecież jest szkoła szjbajka 😉 @spidelli @MikeSkywalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 7 minut temu, MikeSkywalker napisał: coby brudnymi paluchami dotykać Jestem fanem tej metody 😁👍 Teraz, Sobek82 napisał: Przecież jest szkoła szjbajka On jest dobry, jak siedzisz z browarem, a za oknem pada, a nie wtedy jak się właśnie szarpiesz z regulacją przerzutki 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 A ja fanem gościa nie jestem, choć parę filmów obejrzałem to na dłuższą metę jego ton i sam styl bycia bywa męczący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.