Q_u Napisano 4 Sierpnia 2022 Napisano 4 Sierpnia 2022 Ogarnijcie sobie cache ( albo cookies ), bo pisać się nie da. Odpowiadasz na wątek, po czym wpis nie jest publikowany, a w pamięci strony zostaje, bo przy ponownej próbie pamięta wpis. Do tego cytowanie ( zaznaczanie i "cytuj" ) nie zawsze jest osiągalne - losowo jest, lub nie jest.
Root Admin Mieciu Napisano 4 Sierpnia 2022 Root Admin Napisano 4 Sierpnia 2022 Co znaczy 'ogarnijcie sobie cache (albo cookies)'? Możesz dokładnie opisać problem?
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Napisano 4 Sierpnia 2022 Opisałem. Tworzę wpis w temacie, klikam "Dodaj odpowiedź" a on się nie publikuje. I można tak, do osranej... Zostaje, bo przy ponowieniu pisania widać to co napisałem. Jak się uda złapać problem znowu to nagram filmik. Już 4-5 tygodni temu było tak przez kilka dni, potem wróciło do normalności, aż dzisiaj znowu.
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2022 Root Admin Napisano 8 Sierpnia 2022 Zobaczymy, czy ktoś jeszcze ma podobny problem...
KrisK Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 W dniu 4.08.2022 o 15:23, Q_u napisał: Do tego cytowanie ( zaznaczanie i "cytuj" ) nie zawsze jest osiągalne - losowo jest, lub nie jest. Z tym też często mam problem. Zarówno na PC jak i na telefonie się tak dzieje że albo jest możliwość cytowania albo nie
some1 Napisano 8 Sierpnia 2022 Napisano 8 Sierpnia 2022 Cytowanie nie działa dla ostatniej wiadomości w wątku, ale to od dłuższego czasu już tak jest.
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2022 Root Admin Napisano 8 Sierpnia 2022 Celowo. Żeby nie powielać tej same wiadomości tuż po niej samej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.