mike78 Napisano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Cześć Rok temu kupiłem używany Riverside 520 w rozmiarze M i za 700zł jestem zadowolony, jedne co mnie zastanawia to dość duża „giętkość” pod siedzeniem, kiedy na nim jadę. suport do wymiany po mniej niż 1000km, co rozczarowuje. Teraz myślę nad zakupem większego Riverside 900, i zastanawiam się czy warto dopłacić 500zł, skoro rama jest ta sama, zmieniają się hamulce na Tektro TKD32 oraz amortyzator - Suntour NCX SF17, aluminiowy, skok 60 mm. Czy ktoś wie czy pozostałe elementy w 900 są takie jak w 520 (piasty, suport) ? Warto dopłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Jak sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 kupilem 920, polecam byle nie nowy bo zwariowali z cenami.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi