Eneen Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Cześć, Czy nowy bolt posiada opcję wyświetlania profilu elewacji na ekranie mapy podobnie jak roam (show elevation profile)? Znajduje się ona w apce w konfiguracji stron -> mapa. Jak tak, czy ktoś mógłby włączyć ją i zrobić zdjęcie jak to wygląda z dwoma polami informacyjnymi na górze? Googlowalem i przeglądałem recenzje, ale nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Tak, jest taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 @niziol super, dziękuję! Czy to jest najnowsza wersja softu i apki? Gdzieś widziałem, że wahoo usunęło tą opcję, ale chyba dotyczyło to starego bolta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Tak, sprawdźam dostępność aktualizacji raz na tydzień. Sam nie używam tej funkcji bo jest dla mnie mało czytelna, musiał bym nosić okulary zeby to miało sens😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Co to jest profil elewacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Po wgraniu trasy pojawi się wykres/profil przewyższeń. Na pierwszym zdjęciu tego nie widać bo nie było załadowanej trasy. Teraz powinno być czytelniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdaw Napisano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 zawsze mnie zastanawia gdzie na tym profilu jest moja pozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Jak już jedziesz, to jest to oznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.