Electronite Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 https://allegro.pl/oferta/pomiar-mocy-srm-pm7-shimano-dura-ace-7800-175mm-12176954073 Takie coś jest do wyjęcia, warto w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Osobiście bym nie kupił. Dołóż blaty i zrobi się co najmniej 2,5 za kilkuletnią korbę z pomiarem bez żadnej gwarancji Już bym wolał parę stów dorzucić i kupić chociażby favero assioma duo za 3200 Albo korbę ultegry ze stagesami za 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 @Mihau_ DuraAce 7800 to raczej początek nowego millenium, cos między 2004-2006, a więc kilkunastoletnią... Pomiar PM7, sam w sobie fajny i uchodzący za bardzo dokładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Noo. Tak. Blaty przełożę swoje. Ośka zurzyta nie jest, więc wiek korby nie ma dla mnie znaczenia. Tak samo sama elektronika - to sobie ogarnę bez problemu. Tak samo 1700zł to nie 3200 ani 4000. Tym bardziej, że d pedałów to musiał bym też buty zmieniać. Problemem dla mnie jest to, że producent nic nie wspomina na swojej stronie o tym modelu - bo to on chyba wycofany już jest. No i nie wiem czy to będzie chciało działać z Forerunnerem 245 i jakie w ogóle ma funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.