DiMoonn Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Zakupiłem swój pierwszy licznik z możliwością nawigacji GPS, jest to Wahoo Elemnt Bolt V2. Przed tym miałem bardziej proste modele, bez nawigacji. Jeżdżę rowerem XC Merida po Puszczy Kampinoskiej, rekreacyjnie oraz poznawczo. Mieszkam pośród tej że Puszczy, więc korzystam. Nabyłem ten sprzęt by czasem się wybierać w nieznane mi części Puszczy. Ale nie wiem jak do tego się zabrać. Jak najlepiej wytyczyć trasę i przekazać ją do licznika? Dziękuję z góry za rady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Planujesz w Komoot i przesyłasz do aplikacji Wahoo. Połącz ze sobą te aplikacje i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Szlaki rowerowe i piesze są w Kampinosie, jak i innych Parkach Narodowych, raczej oznaczone, więc po co ci ślad w nawigacji? https://kampinos.org/wp-content/uploads/2019/03/mapa_Kampinos.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiMoonn Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 Cytat raczej oznaczone, więc po co ci ślad w nawigacji? Ulice w miastach są oznakowane, nawet we wsiach oraz miasteczkach też. Więc nawigacja jest zbędna w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.