pedalarz339 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Potrzebuję zmienić stery i znalazłem takie co pasują średnice montażowe w ramie ale mam wątpliwości jaka jest rura widelca. Oryginalne stery są zardzewiałe że oznaczenia zeżarła rdza. Wymiary wewnętrzne osadzenia bieżni łożysk w ramie: Góra: 42 Dół: 52 Rura widelca u samej góry:28,70mm u dołu: 39,90mm Stery najprawdopodobniej będę musiał mieć takie: https://rowerowy.com/sklep/czesci/stery/zintegrowane/prod/accent-hi-air-taper Niepokoi mnie to że jak dałem w przelicznik te wymiary to 28,70mm= 1,57" Będzie OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyk69 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Http 2.bp.blogspot.com/-9Ugu2GFL3dc/UO3EJn4837I/AAAAAAAAAWU/S6DeHnos2U0/s1600/tabelka+-+standardy+sterów.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.