GRODJA Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Witam serdecznie. Muszę wymienić klocki przy hamulcach hydralicznych - tarczowych Tektro. Jednak nie wiem co to za model. poniżej zdjęcia. Po wpisaniu oznaczeń z hamulców nic kokretego nie znalazłem:( Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Wyciąg klocki i szukaj takich samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 (edytowane) Wyglądają jak HD-M275, a jeśli tak to kompatybilne z klockami Shimano np. popularnymi B01S. Edytowane 31 Lipca 2022 przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRODJA Napisano 31 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 tak bym zrobił, ale dziś w deszcz nie zdążyłem:) a rower został na działce nad jeziorem a ja wróciłem do domu na kilka dni. Chciałem zamówić i mieć już je ze sobą jak wrócę nad jezioro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Obstawiam takie jak na obrazku ale osobiście bym je wyciągnął i dopiero potem zamawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 B01s albo ich odpowiedniki. Podstawowe klocki Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi