Kamil9674 Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Witam, posiadam kompletny napęd i osprzęt shimano du-e7000, moje pytanie jaki rower kupić pod ten napęd i czy w ogóle jest opcja kupienia takiego roweru bez napędu żebym mógł zamontować ten co mam? chodzi mi coś typu mtb-cross? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Ja się nie spotkałem z ofertą sprzedaży takiego roweru lub samej ramy. Myślę że co najwyżej mógłbyś znaleźć kogoś komu padł cały system i sprzedaje rower jako uszkodzony. Tyle że nie wiem czy napędy są wymienialne w ramie, myślę że raczej nie więc musiałbyś trafić na rower z uszkodzonym napędem dokładnie takim jak masz, co raczej jest mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi