Fencek66 Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 Cześć, Poproszę o poradę - nie wiem czy mój tok rozumowania ma sens ... Chciałbym nabyć rower z przeznaczeniem w 80% do jazdy w mieście (dojazdy do pracy, przemieszczanie się po mieście) i okazyjne wypady poza miasto na szuter, do lasu etc. Pierwotnie myślałem stricte nad trekkingiem, ale przejrzałem forum, nieco ofert na popularnych poltarach aukcyjnych i zastanawiam się czy w pod moje zastosowanie nie sprawdziłby się cross z dosprzętowieniem w bagażnik i błotniki. Budżet to 2000 +/- stąd raczej rozglądam się za rowerem z drugiej ręki. Wzrost 181cm, waga 80 kg Z crossów dość przychylne opinie ma Kross Evado 4.0, Unibike Viper GTS, Lazaro V3, Lazaro Elitary V Z trekkingów dobrymi opiniami cieszą się Lazaro Senatore V3, Romet Wagant 4, merdia freeway 9300 Wiem, że są rozbieżności cenowe, ale generalnie można kupić używane ww. modele do 2000 zł. Trekking wychodzi taniej - odpada dokupowanie osprzętu Słowem - bawienie się w crossa i doposażanie ma sens czy raczej nastawić się na treka i tyle ? ... Dzięki za wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 Temat usunięty. Powód: punkt 1a regulaminu - dubel Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.