apacznt Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 Czołem. Kupiłem rower z amortyzatorem Shock RockShox Super Deluxe Coil Select R 230/65 MY21 ze sprężyną Coilspring RockShox 450lb. Chciałbym wymienić sprężynę na 350ib , tylko, że kompletnie nie umiem jej znaleźć na googlach, bo są całkiem inne liczby. Jest taka sprężyna w ogóle do dostania? Maksymalny rozmiar jak znalazłem to 174mm. Wiem, że może to wydawać się przesadą, ale czy ktoś jest w stanie mi dać linka do takiej sprężyny jeżeli ona w ogóle występuje jako część wymienna? Cytuj
apacznt Napisano 30 Lipca 2022 Autor Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) Nie dałem rady edytować. Czy każda sprężyna ma tą samą długość i szerokość niezależnie od skoku dampera? Czy każda sprężyna 350ib rockshoxa wejdzie mi do dampera tej firmy? Edytowane 30 Lipca 2022 przez apacznt Cytuj
Galvatron Napisano 30 Lipca 2022 Napisano 30 Lipca 2022 Spróbuj wpisać numer seryjny amortyzatora tutaj: https://trailhead.rockshox.com/en/search/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi