MAREKCZ Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Witam Mam problem z kupnem klocków hamulcowych rowerowy do zacisku mechanicznego Proszę pomóc gdzie mógłbym to kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Wow, szacun, ktoś zrobił printscreena printscreena. Dobre, nie znałem. 🤣 To teraz trzeba jeszcze zrobić zdjęcie ekranu telefonu. A znalezienie klocków zajęło mi ok. 30 sekund, więc wierzę, że i ty dasz radę... ...chociaż patrząc na ten printscreen nie jestem jednak do końca przekonany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 łatwiej znaleźć po nazwie hamulca Aobang BOLI jest trochę u skośnych jak i tu https://allegro.pl/oferta/klocki-rr-polmetaliczne-aobang-boli-tongli-10825836020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.