bobekk Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Witam Rower na codzienne wyprawy 70% ścieżki rowerowe dziennie 30-50km. Mam 189cm i 114kg więc coś z amortyzacja z przodu z blokadą. Zależy mi by pozycja na rowerze nie męczyła. W necie po wstępnym przeglądzie znalazłem: Unibike crossfire, Trek Dual sport 2, Kross Evado 5.0 coś innego ? Co myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyMaciej Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Hej! Przy Twojej wadze poza kwestią czy rower ją przyjmie kluczowe są hamulce. W Treku są tarczowe hydrauliczne. Jeśli chodzi o pozycje to jeden się nie meczy siedząc jak przed TV, a inny będąc pochylonym. Masz jakieś odniesienie kiedy jest Ci wygodnie? Proponuje wynająć podobny rower z Deca i sprawdzić jak Ci się jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobekk Napisano 28 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 I'm bardziej pochylona pozycja tym szybciej odpadają mi ręce a potem cały tył. Rockridera kiedyś miałem ale nie byłem z niego zadowony (to była era przed crossami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.