Aryman40 Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kupiłem niedawno używany rower do naprawy w dobrej cenie. Nie mam go jeszcze ponieważ obecny właściciel jest jeszcze na urlopie. Czy ktokolwiek spotkał się z tym modelem ? szukam jakichkolwiek informacji na jego temat ponieważ chciałbym samodzielnie podjąć się jego naprawy. Do postu załączam zdjęcia tego wynalazku. Rower kupuję dla siebie z powodu mojej niepełnosprawności także bardzo będę wdzięczny za jkiekolwiek informacje na jego temat. pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Myślę, że nie znajdziesz nikogo, kto się z takim rowerem spotkał, bo to mega egzotyk. Ale: w toku prac na 100% będziemy starali się pomóc, doradzić. Co to za puszka pod siodełkiem, to elektryk jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryman40 Napisano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Tak to elektryk. W tej puszce mieści się właśnie bateria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Cytat szukam jakichkolwiek informacji na jego temat ponieważ chciałbym samodzielnie podjąć się jego naprawy. Generalnie jeśli "nie działa" w nim cokolwiek wspólnego z silnikiem elektrycznym to słabo to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryman40 Napisano 31 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 dziękuję za radę... odmówiłem jego kupna i kupiłem coś innego zamierzam sam go przeobić na elktryka więcej informacji wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryman40 Napisano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.