Bogusz10 Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Witam Chciałbym zakupić dobrą pompkę rowerową podłogową z manometrem. Jakiej firmy możecie polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Beto CMP-069, na prestę i auto wszystko okej, tanio, w tej cenie brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Ja mam jakąś pomarańczową SKS z Dekla. Ma manometr ale nie weryfikowałem jak jest skalibrowany, z reguły pompuję w środek zakresu z opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Ze swojej strony bardzo polecam SKS Airworx 10.0, mam ją od ponad trzech lat i spisuje się rewelacyjnie. Jest ciężka i świetnie wykonana, podstawa z grubej blachy, czytelny manometr, długi wąż, a do tego wyjątkowo solidna głowica do wszystkich rodzajów wentyli. Używam z przyjemnością 🙂 https://allegro.pl/oferta/pompka-podlogowa-airworx-10-0-12004942457 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Topak Jow Blow Sport III - extra Topeak Joe Blow HP - bardzo przyzwoita ZEFAL FP60 - bardzo przyzzwoita BETO wszystkie - unikaj jak ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Tak, Beto unikaj bo ... Beto unikaj. Tak wyglądają argumenty,. Nie wiem czy tam tłok są z plasteliny, ale u mnie działa od 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Topak Jow Blow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Kup brandowanego chińczyka to uda się albo się nie uda Kup pompkę "firmy od pompek" to będziesz zadowolony przez lata, to nie są kwoty gdzie jakieś oszczędności wpłyną realnie na twoje życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Unikaj BETO bo to szmelc jakich mało Miałem dwie, poszły w kosz, na tym forum też dużo narzekań było. Jakiś czas temu była akcja z ich pompkami do amortyzatora co pompowały tylko wtedy gdy w amorze było wysokie ciśnienie. Jaja jak berety..poszukaj w archiwum forum to znajdziesz. Nie twierdzę, że nie napompujesz tym koła...ale żeby polecać .....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 45 pln. Ktoś kiedyś polecał gdzieś i kupiłem, bo relatywnie tania. Używam 2 sezon, pewnie z 50 kół napompowała i jest ok nadal. Więc nie widzę sensu wydawać ponad 100 pln na inne https://allegro.pl/oferta/pompka-reczna-walfort-102457-czarna-10698945763?snapshot=MjAyMS0wNy0yNVQyMToxOToxMy40MjBaO2J1eWVyO2VjOTlmZjVmZDYwNWU0YzA0MWEwNTBiM2Q1ZmRhOGQ4MzVjODg5NWE5ODNjNGZmNTEwZmVmZTFmYmMyZWRiMzQ%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 SKS Airworx 10.0 nie do zajechania i ma manometr na górze co od pewnego wieku ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 A ja mam podłogówkę z Lidla, kupiona za drobne (ok. 30zł), tak już 3-4 lata i działa jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Miałem lidlowską. Wytrzymała ok 5-6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 @schwinn0 lidlowa kontra taki Topeak to przepaść. Prosty przykład. Lidlowa ma krótki i sztywny wężyk. Na stojaku nie dawałem rady pompować. Drugi przykład. Przy lidlowej zawsze krzywiłem wentyle. Po zmianie na Topeka nie miało to już nigdy miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Wiem, że jest przepaść. Od kilku lat mam stacjonarną pompkę Lezyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Ja mam pompkę beto podłogowa z manometrem od 3 lata działa, kupiłem beto pompkę do amortyzatora. Pompowalem nią amor od 50 psi w górę działa. Myślałem o RS pompce ale ta tańsza a do pompowania jednego amora w rowerze szkoda kupować nie wiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Taa, miałem kiedyś taką pompkę Beto do amortyzatora. Po kilku latach (czyli może kilkunastu użyciach) zawór przestał trzymać i zamiast pojechać rano na rower, siedziałem ze spuszczonym powietrzem i czekałem aż otworzą sklepy rowerowe. Tanie pompki są dobre jak masz obok drugą awaryjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Właśnie miałem napisać o dużej ilości niepochlebnych opinii dotyczących zaworów w pompkach beto. Przeważnie przestaje działać w najmniej oczekiwanym momencie. Poza tym jaka to różnica cenowa - zaledwie 3 lub 5 kg cukru 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 SKS Airkompressor 12.0. Najlepsza jaką miałem. 100% satysfakcji. Pompuję głównie opony szosowe, 6-8 bar. Do MTB nie musi być potrzebna taka duża pompka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Zdań tyle co pompek na rynku. Także najlepiej jeśli samemu sobie jakaś kupic, przetestowac i wnioski wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.