Skocz do zawartości

[Pompka rowerowa] Jakiej firmy pompkę możecie polecić.

Bogusz10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Beto CMP-069, na prestę i auto wszystko okej, tanio, w tej cenie brać. 

Napisano

Topak Jow Blow Sport III   - extra

Topeak Joe Blow HP - bardzo przyzwoita

ZEFAL FP60 - bardzo przyzzwoita

BETO  wszystkie  - unikaj jak ognia.

Napisano

Tak, Beto unikaj bo ... Beto unikaj. Tak wyglądają argumenty,. Nie wiem czy tam tłok są z plasteliny, ale u mnie działa od 3 lat. 

Napisano

Kup brandowanego chińczyka to uda się albo się nie uda

Kup pompkę "firmy od pompek" to będziesz zadowolony przez lata, to nie są kwoty gdzie jakieś oszczędności wpłyną realnie na twoje życie

Napisano

Unikaj BETO bo to szmelc jakich mało :)   Miałem dwie, poszły w kosz, na tym forum też dużo narzekań było. Jakiś czas temu była akcja z ich pompkami do amortyzatora co pompowały tylko wtedy gdy w amorze było wysokie ciśnienie. Jaja jak berety..poszukaj w archiwum forum to znajdziesz.

Nie twierdzę, że nie napompujesz tym koła...ale żeby polecać .....:)

Napisano

@schwinn0 lidlowa kontra taki Topeak to przepaść. Prosty przykład. Lidlowa ma krótki i sztywny wężyk. Na stojaku nie dawałem rady pompować. Drugi przykład. Przy lidlowej zawsze krzywiłem wentyle. Po zmianie na Topeka nie miało to już nigdy miejsca. 

Napisano

Ja mam pompkę beto podłogowa z manometrem od 3 lata działa, kupiłem beto pompkę do amortyzatora. Pompowalem nią amor od 50 psi w górę działa. Myślałem o RS pompce ale ta tańsza a do pompowania jednego amora w rowerze szkoda kupować nie wiadomo co. 

Napisano

Taa, miałem kiedyś taką pompkę Beto do amortyzatora. Po kilku latach (czyli może kilkunastu użyciach) zawór przestał trzymać i zamiast pojechać rano na rower, siedziałem ze spuszczonym powietrzem i czekałem aż otworzą sklepy rowerowe. 

Tanie pompki są dobre jak masz obok drugą awaryjną. 

Napisano

Właśnie miałem napisać o dużej ilości niepochlebnych opinii dotyczących zaworów w pompkach beto. Przeważnie przestaje działać w najmniej oczekiwanym momencie. Poza tym jaka to różnica cenowa - zaledwie 3 lub 5 kg cukru 🤣

Napisano

SKS Airkompressor 12.0. Najlepsza jaką miałem. 100% satysfakcji.

Pompuję głównie opony szosowe, 6-8 bar. Do MTB nie musi być potrzebna taka duża pompka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...