Siaja Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Czesc niedawno kupilem nowy rower, który jest wyposażenie w suntour Raidon z czarnymi lagami. Problem polega na tym że rower ma przejechane niespełna 50 km, a przy mocniejszym dohamowaniu przodem czuc lekkie drgania, nie są one mocne ale jednak są. Gdy sprawdzałem go na postoju wydaje się jakby był delikatny luz i chciałbym zapytać czy normalne w tych amorach? Planuje zrobić serwis amora i mam nadzieję że to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Luz w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 To masz Raidon BOOST czyli z goleniami 34mm?? Teraz juz amorki są lepiej opracowane i jako nowy nie powinien mieć luzów. Teraz w Raidonach/Epixonach pod os 9mm to na ok 10 sztuk miałem tylko jeden z luzami w porównaniu do wcześniejszych lat gdzie luzy były prawie w każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi