cursarius Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Cześć, temat ogólnie wałkowany co rusz 😉 Panowie jak w tym przypadku, da radę coś jeszcze uratować? Przeciąłem oponę gdzieś na kamieniu, mleko niby uszczelniło. Choć nie trzyma to ciśnienia, spada do 06-07 bara. Jest szansa na załatanie tego łatką od parktoola, będzie to bezpieczne? Raczej nie przecięło wzmocnienia opony. Jak to widzicie? A tak świetnie jeździło mi się na 1.1 bara
kipcior Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Łatka do opon od Parktoola to się trzyma na słowo honoru ale jak w oponie jest dętka to ją dociśnie i jest ok. Przy mleku słabo to widzę. Od tego są te całe kabanosy, ale osobiście nie bawiłem się tym.
cursarius Napisano 21 Lipca 2022 Autor Napisano 21 Lipca 2022 To jest ryzyko, za niecały miesiąc Carpatia Divide. Raczej będę zmuszony kupić nową oponę. Tę może podkleję zwykłą łatką plus szarą taśmę montażową i pojeżdżę jeszcze wokół komina. Szkoda, bo opona może miała nalatane 300 km
Alsew Napisano 22 Lipca 2022 Napisano 22 Lipca 2022 Można zaszyć plecionką wędkarską. Ja tak zrobiłem ze swoim Peyote i działa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.