Pawewu Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Dzień dobry wszystkim Jaką minimalistyczną lampkę przednią możecie polecić do roweru mtb? Zależy mi na tym by miała 250lm wzwyż. Do tej pory znalazłem Lezyne Zecto Drive, Knog Plug i Knog Blinder. Zależy mi na dobrym oświetlaniu drogi o zmroku, raczej nie jeżdżę nocą po lasach. Do tej pory miałem ProX Aero FIII ale zależy mi na minimalistycznym kokpicie a ten ProX za bardzo rzucał się w oczy. Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Jeżeli ma dobrze świecić to nie będzie mała a jeśli chcesz "schować" to sobie pod mostkiem zamontuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Albo zamontować jakąś 'do góry nogami', o ile prześwit między pancerzami na to pozwala. Ja taką małą meridę na wieczorne jazdy zabieram i jako pozycyjna sprawdza się doskonale, praktycznie niezaśmiecając kokpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawewu Napisano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 16 godzin temu, Mihau_ napisał: Jeżeli ma dobrze świecić to nie będzie mała a jeśli chcesz "schować" to sobie pod mostkiem zamontuj Tak jak wspomniałem wyżej nie jeżdżę w nocy więc mega mocne świecenie nie jest dla mnie istotne. "Dobre", tzn. że mam widzieć drogę i być widocznym dla innych. Nie mogę zamontować pod mostkiem ponieważ ma on 35mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 22 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Niektóre możesz pod kierownicą zamontować jak np. mocowanie od Olight + jakaś latareczka np. Conwoy, nie trzeba nawet tego cały czas wozić, tylko zakładać jak zaistnieje potrzeba. Ja osobiście posiadam Knoga Pwr road zamontowane pod kierownicą. Nie zajmuje miejsca, nie widzę tego, kokpit jest czysty, a do mojej jazdy w zupełności wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.