Cato Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Czołem ! wraz z rodzinką posiadamy rowery od unibike'a - głównie voyagery, ale też vision - czyli trekkingi. Do fabrycznych bagażników nie bardzo podchodzą sakwy crosso z tradycyjnym mocowaniem na haki - da się, ale kto ma dłuższą stopę - ociera się o sakwę piętami.. Zakupione kolejne sakwy od Crosso - tym razem z systemem Click - czyli więcej ruchomości - nie rozwiązały sprawy, bo z kolei dolny "języczek" ciężko wchodzi.. Chciałbym zatem jakiś zamiennik - ale taki, który będzie i solidny, i kompatybilny, i wygodny.. Czy może ktoś się spotkał z takim problemem i pomoże mi ? Serdecznie dziękuję z góry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyMaciej Napisano 23 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Hej! Jaką średnicę mają rurki w tych bagażnikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cato Napisano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Nie mam suwmiarki, ale grube. W zestawie crosso są przejściówki do redukcji na mniejszą średnicę i nie są potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyMaciej Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Do sakw Crosso możesz kupić bagażnik od nich albo o inny o rurkach o średnicy 10 mm jeśli kłopot w obecnych to zbyt duża średnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.