Filipoo Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Witam, problem z manitou sherman prawa goleń to komora powietrzna i na dole redukcja odbicia (nie jestem pewnej) niebieskie pokrętło lewa goleń to na dole śrubka do niej tez będę miał pytanie i na gorze pokrętło chyba od twardości, pierwsze pytanie czy można wymienić sam olej ponieważ miałem przykrą sytuacje związana z dolna śrubka a drugie pytanie, najpierw sytuacja związana z tym pytaniem. Zauważyłem dziś śrubkę na dole i tak widziałem chyba nie jest odkręcona No to klucz w łapę i dokręcam i nagle tak tylko poczułem szarpniecie i lekko idzie śruba pękła jednak gwint się nie zerwał i lekko śrubokrętem udało mi się ja wykręcić (pozostałości) sporo oleju się tez wylało, lecz znalazłem jakaś zwykła śrubkę lekko ja skróciłem i wkręciłem do amora ta nieoryginalną nie zapominając o oringu na tej starej śrubie wiec teraz tak zostawiać ta śrubę i dolać po prostu oleju czy kupić jakaś specjalna śrubę do tego amortyzatora!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 To niebieskie na lewej to redukcja skoku. Przekręcić, mocno nadusić widelec i powinien zatrzymać się w niższym położeniu jak nie zepsute. Nie miałem Shermana ale Minute, ale czytałem, że Sherman też ma ten ficzer. Serwis zawsze zlecane fachowcom, więc więcej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Gdyby ten bełkot dało się czytać, to może i ktoś by pomógł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.