Socyn Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Uszkodził mi się widelec, miejsce trzymania piasty. To miejsce jest teraz tak szerokie że wpada mi podkładka na piastę. Zamiast wąskiego rowka jest 3 razy takie. Silnik elektryczny wypchnął mi przednia część do przodu. Pytanie czy ktoś prostował ten element i czy będzie to trwała naprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Trwała, aż do momentu jak się urwie, a Ty zaliczysz glebę. Być może ostatnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 2 godziny temu, Socyn napisał: Silnik elektryczny wypchnął mi przednia część do przodu. Pytanie czy ktoś prostował ten element i czy będzie to trwała naprawa. Proszę napisz, że żartujesz z próbą naprawy tego. Jesteś już tak stary, że nie szkoda Ci życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 A ja bym chętnie zobaczył ten pojazd i poznał parametry tego silnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.