OskarG03 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Witam, mam problem z manetką przednia od biegów z prawej strony. Biegi się normalnie zmieniają ale byłem ostatnio poskakać po lesie i jak wróciłem to mi się coś pozmieniało jak zmieniam bieg od 3 na 4 to normalnie działa ale pokazuje na wyświetlaczu biegów że poszło od 3 na 5. Również tak mam z 5 na 6 pokazuje że poszło od 5 na 7 czy 8 (nie jestem pewien) jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kardan Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Sprawdź przerzutkę, bo mogła zostać uderzona. Ponownie wyreguluj linkę od przerzutki. "Przerzutka przednia" ... "Również tak mam z 5 na 6 pokazuje że poszło od 5 na 7 czy 8". To ile rzędów ma ta twoja PRZEDNIA PRZERZUTKA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekp1 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Obstawiam, że wskazówka spadła lub wyłamał się popychacz. Co to za manetka? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kardan Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Obstawiam uderzoną przerzutkę – TYLNĄ, lub słabo dokręconą linkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarG03 Napisano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 W dniu 19.07.2022 o 17:40, kardan napisał: Sprawdź przerzutkę, bo mogła zostać uderzona. Ponownie wyreguluj linkę od przerzutki. "Przerzutka przednia" ... "Również tak mam z 5 na 6 pokazuje że poszło od 5 na 7 czy 8". To ile rzędów ma ta twoja PRZEDNIA PRZERZUTKA? Ale jak została uderzona to co mam zrobić Przerzutka ma 9 biegów W dniu 19.07.2022 o 17:48, kardan napisał: Obstawiam uderzoną przerzutkę – TYLNĄ, lub słabo dokręconą linkę. To mam kupić przerzutkę czy jakoś to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.