TenSebastian Napisano 17 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Cześć, doszedłem do momentu w którym chciałbym zakupić okulary na rower. Jeżdżę tylko na szosie, aktualnie średnie dystanse, ale to kwestia wprawy. Raczej unikam mokrych warunków, ale wiadomo czasem natura wygrywa z planami. Najważniejszym warunkiem jest posiadanie przez nich wkładki korekcyjnej na szkła. Myślę, że jakieś rozwiązanie z wymiennymi szkłami byłoby najrozsądniejsze, ale tutaj bardziej zdaje się na wasze doświadczenie. Budżet, wstępnie do 200zł, jak będzie trzeba to mogę "trochę" dołożyć. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Wymienne szkła, wkładka korekcyjna i 200 złotych? To chyba musisz na ali poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Wkładki to naprawdę średnie rozwiązanie. Jeśli możesz, spróbuj się przekonać do soczewek kontaktowych, a jeśli masz względnie małą wadę to może nawet jazda bez korekcji. Ja mam 1.25d i jeżdżę bez korekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Ja zrobiłem sobie korekcyjne okulary fotochromowe w sportowych, rowerowych oprawkach Rudy Project. Fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzael Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Polecam szkła kontaktowe 1-dniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.